Ayurveda konsultaatio

Ayurveda konsultaatiossa määritellään asiakkaan kehotyyppi pulssiluennan perusteella. Ayurvedan ammattilainen osaa lukea pintapulssin lisäksi myös syvänpulssin, jolla saadaan selville syvemmillä tasoilla olevat epätasapainotilat, häiriöt, sairaustaipumus sekä häiriön laatu ja alkuperä. Opit hoitamaan itseäsi ja ennaltaehkäisemään kehotyypillesi tyypillisimpiä sairauksia, sillä ayurvedan perusajatuksena on poistaa sairauden syy, ennaltaehkäistä ja hoitaa oireita.  Lue lisää

Tunnistamalla kehotyyppisi opit tunnistamaan kehosi ja luonteesi vahvuudet ja heikkoudet. Saat yksilölliset ohjeet ayurveda ruokavaliosta, päivärytmistä ja liikunnasta sekä ayurveda-tuotteiden käytöstä elämäntapasi huomioiden. Tavoitteena on saavuttaa kehon ja mielen tasapainotila. Anna aikaa itsellesi ja kuuntele kehoasi.

Ayurveda-konsultaatio 95 euroa/ 60 min.

Way of life Ayurveda-konsultaatio 175 euroa/ 90 min.

  •  kehotyypin määrittely pulssiluennan perusteella
  •  ohjeet ruokavaliosta, liikunnasta ja päivärytmistä
  •  ohjeet tunne-elämään, ihmissuhteissa ja työympäristössä toimimiseen

Ayurveda Together-konsultaatio 250 euroa/ 2,5 h

  • kehotyypin määrittelyn pulssiluennan perusteella ja ohjeet kahdelle henkilölle.
  • ohjeet ruokavaliosta, liikunnasta ja päivärytmistä
  • ohjeet tunne-elämän ja ihmissuhteissa toimimiseen

Seurantakäynti 60 euroa/ 30 min

Konsultaation jälkeen

Lähetä meille palautteesi info(a)surya.fi, kun olet noudattanut ohjeita noin kuukauden ajan.  Palautteesi perusteella arvioimme ohjeita uudelleen ja ehdotamme tarvittavia muutoksia.

Konsultaation jälkeen voit liittyä alla oleviin facebook-ryhmiin. Ryhmät ovat ainoastaan Suryan asiakkaille, sillä haluamme tukea ohjeiden noudattamisessa arjessa, saat vertaistukea ja uusimpia ruoka-resepteja.

vatakehotyyppi

pittakehotyyppi

kaphakehotyyppi

varaa aikasi tästä